Het bieden van vraaggerichte zorg en ondersteuning waarbij de wensen en behoeften van de cliënt belangrijke uitgangspunten zijn.

Vacatures

 • Begeleider Wonen

  Zorggroep Kans biedt zorg, begeleiding en ondersteuning op maat aan (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of aan mensen met een psychische en/of meervoudig gedragsproblematiek.

  In Arnhem beschikken wij over meerdere locaties waar wij 24-uurs zorg bieden. De begeleiding richt zich op (praktische) ondersteuning bij het wonen, leren en trainen van woonvaardigheden, het hanteren van een weekplanning, dagstructuur en werk. Wij signaleren en inventariseren sociaal-maatschappelijke, medisch-psychiatrische en/of psychosociale problematiek. De cliënt staat in de gehele begeleiding centraal.

  Wij komen graag in contact met een: Ervaren begeleider wonen

  Locaties
  Op bijna alle locaties wordt 24-uurs zorg geboden. In de ochtend- middag- en avonduren wordt er, afhankelijk van de ondersteuningsvraag, actieve begeleiding geboden. In de nacht is er een slaapdienst in het pand aanwezig. De begeleiding richt zich voornamelijk op het ondersteunen en activeren van dagelijkse vaardigheden en omgangsvormen. Dit komt onder andere tot uiting in individuele begeleidingsmomenten en bij het vinden van een passende dagbesteding. Voorwaarde voor alle begeleidingsmomenten is dat altijd alles in samenspraak met de cliënt gebeurt.

  Jouw profiel
  • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met HBO/Social Work of vergelijkbare opleiding met minimaal 4 jaar werkervaring met genoemde doelgroep. Ervaren krachten hebben momenteel een pre in de selectieprocedure!
  • Goed om kunnen gaan met grensoverschrijdend en manipulatief gedrag en agressie en hier ook naar durven handelen!
  • Proactieve, zelfstandige en professionele houding.
  • Tactvolle bejegening, inzicht, en empathisch vermogen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Affiniteit hebben met de doelgroep en de cliënt centraal stellen.
  • Vaardig in het ondersteunen van de cliënten bij het onderhouden van sociale netwerken.
  • Methodisch werken kunnen integreren binnen het dagelijkse handelen en prioriteiten stellen. Multidisciplinair kunnen samenwerken en flexibel inzetbaar zijn.
  • Goed kunnen anticiperen op de veranderende zorg.
  • In staat zijn om eigen grenzen te bewaken en eigen gevoelens te hanteren.
  • Bereid zijn om onregelmatige diensten te werken.
  • Beschikken over doorzettingsvermogen, geduld en gevoel voor humor.
  • Gezien de huidige samenstelling van onze teams en om een goede mix m/v te verkrijgen nodigen wij vooral mannen uit te solliciteren.

  Ons aanbod
  Een bijzondere en afwisselende baan binnen onze zorggroep. Het betreft een dienstverband voor in eerste instantie zes maanden, bij goed functioneren bieden wij aansluitend een jaarcontract. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsduur is in overleg af te spreken maar zal minimaal 28 uren gemiddeld per week zijn. De functie is ingedeeld in FWG 45 en zal in overleg bepaald worden (afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring). De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

  Informatie en sollicitatie
  Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Ruud Mertens, Manager Zorg, via 085-4857150 (optie 1, Weverstraat) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Solliciteren kan door je motivatie en CV per e-mail te sturen aan ruudmertens@zorggroepkans.nl

  Voor meer informatie klik op onderstaande pdf: