Het bieden van vraaggerichte zorg en ondersteuning waarbij de wensen en behoeften van de cliënt belangrijke uitgangspunten zijn.

Locaties

Op dit moment beschikt Zorggroep Kans in Arnhem over een vijftal locaties waar cliënten zelfstandig of in een groep kunnen wonen met 24 uurs begeleiding en zorg op maat.

 • Het College

  Zorggroep Kans stimuleert dat haar bewoners overdag een daginvulling hebben. Dit kan middels het volgen van een studie, het doen van (vrijwilligers)werk of deelnemen aan […]

 • Appartementen in Arnhem-Centrum

  In een monumentaal pand in hartje Arnhem hebben wij 16 nieuwe appartementen. Waar kan, woon je zelfstandig. Waar nodig, krijg je ondersteuning. Lees meer over de voorwaarden om hier te wonen.

 • De Kastanje

  Deze 24-uurs zorglocatie aan de Kastanjelaan biedt plaats aan maximaal tien cliënten met een uiteenlopende zorgvraag.

 • Plantage

  De woningen in de wijk De Plantage in Arnhem-Zuid zijn bestemd voor cliënten die zelfstandig willen wonen, maar daarbij toch nog ondersteuning nodig hebben.

 • Het Bruishuis

  Het Bruishuis in de Arnhemse wijk Malburgen biedt 24-uurs zorg aan maximaal dertig cliënten. Verdeeld over twee etages wonen de cliënten hier in een eigen studio en hebben ze daarnaast een aantal collectieve voorzieningen tot hun beschikking.